ExtremeCloud IQ- Site Engine & Extreme Management Center

 New switch does not appear in management

Bernd Gruetzke's profile image
Bernd Gruetzke posted 02-12-2020 10:20

Hello anybody,

After installing all functions, Switch is not inserted into EMC. After reboot of the Cent-OS host the switch is visible.
Where is my error? What can I do?

Greeting

Zdenek Pala's profile image
Zdenek Pala

After adding the switch to XMC the XMC tries to perform full discovery. on some devices, it may take several minutes.

If you know the device is very slow on SNMP then you add the device as ICMP and then change the profile. the discovery will run in the background but you will see the device on your list.

Bernd Gruetzke's profile image
Bernd Gruetzke

Hi Zdenek,

Sorry for the late reply, but that didn't help.
Also I can only delete switches from Access Control but not from Network. In the Java Console this works…, the same reason?

Bernd

Holger Gmerek's profile image
Holger Gmerek

What XMC Version,

What CentOS Version

When you say you cant delete the Device, what do you mean exactly ?

Is there no option for deleting ?

Is there an error deleting ?

Are you authorized as an XMC administrator ?

Zdenek Pala's profile image
Zdenek Pala

Do you see the same behavior with other web browsers?

Bernd Gruetzke's profile image
Bernd Gruetzke

Extreme Management Center 8.3.3.11

CentOS release 6.9 (Final)

Delete means → Network Devices→ right button→ more actions→ delete device, no more options

There is no error message

Yes I’m an administrator

The same result with crome, firefox and explorer.

Zdenek Pala's profile image
Zdenek Pala

If the product is under the valid support contract then I suggest contacting GTAC for help.

It will be much easier if you use VM based deployment or if you deploy XMC from ISO.